Nickent 3DX combo iron 5-10-PW PERCUMA 3,4 hybrid

Is it the Longest Iron in the History of Golf?

One magazine has already called the 3DX Hybrid Iron is the “longest 5 iron in the world.” Others have been calling this amazing new innovation in irons the “Fountain of Youth.”

The idea is to make an efficient, integrated hybrid iron set that would get rid of the large gap between the 4-hybrid and the 5-iron. The result is a ball flight that matches your current long iron, but that soars 20-25 yards further.

Need more information? Of course la kan hehe. Just click this link:

Nickent 3DX

———————————————————————————-

Dihantar terus ke pintu rumah anda (pastikan anda memberi alamat dan no talifon yang betul). Nickent 3DX Hybrid iron baru, masih dalam kotak. Ketulenan DIJAMIN. Tak puas hati BOLEH hantar balik. 7 hari dari tarikh penerimaan.

*Harga RM 1400 Sahaja (Maybank Transfer).

PERCUMA 3# and 4# Hybrid (Harga pasaran Malaysia RM 300++ setiap sebatang). Saya sendiri play with this set, VERY Satisfy. Crisp shot.

*Penghantaran RM 40(termasuk insuran) –FedEx/DHL/Pos Laju.

Available in Kuantan!

it`s LIMITED stock, NO JOKE!!!

Reblog this post [with Zemanta]

7 Responses

  1. FOr Nickent 3DX full iron set, how much ?
    Where is your base ?

  2. tq bro.. i check first this set sama ada sesuai atau pon tidak ngan saya…

  3. camne er klu nak paypal?

  4. PayPal. Ok kalu awak betul2 interrested, then saya akan kasi alamat blog saya yang boleh buat pembayaran melalui PayPal. Tapi sebelum tue awak kena register any of your credit card di Paypal. PayPal.com. Bila dah register awak akan diberi code number melalui penyata bil credit card anda, then gunakan code tue untuk aktifkan credit card anda sebelum boleh digunakan. Thanks

  5. tq bro..

  6. Lepas you recommend tengok tengok pulak nickent. Dalam website ada jumpa 3DX RC. Banyak beza ke dengan 3DX Hybrid yang tuan recommend tu. Model mana yang sesuai untuk beginner?

  7. Terima kasih…yang mana sesuai? hehe mestila saya nak promote 3DX saya hehe, gurau jer. Em actually for RC saya tak berapa berminat sangat, first point sebab design and color dia outdate sikit and second point was 3DX Hybrid Iron kalu tak silap saya was the latest among 3DX Family. Third point ramai customer saya prefer this set. Ada yang cari sampai S`pore, tapi mahal, about Singa Dollar 2000+++. Kat MAlaysia pun mahal lagi. Kalu tak salah, last saya cx RM 2400++. This set include 2 Hybrid that was good for us the beginner. Hybrid senang nak pukul berbanding long iron (3,4,5). Pro now pun banyak dah yang pakai hybrid sebab senang nk pukul. Harap maklumat saya berguna. Kalu ada any question, don`t hesitate, just let me know k, if possible i will help. Thanks and Happy Golfing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: