Hot List: Cleveland CG4 Irons 3-PW Steel (R)

HOT LIST 2007: GAME-IMPROVEMENT IRONS

Cleveland CG4 irons. Used set tapi masih Kelihatan baru. Authentic Sticker from ‘Pan West’ pun masih BERKILAT. Dijaga baik oleh pemilik asal.

Available in Kuantan. Boleh tengok sendiri, no problem. My home club is KRTU Kuantan. See you there…

Harga BOGS RM 860 SAHAJA.

Shipping RM 40 (Pos Laju/GDex Express – Semenanjung only)

14 Responses

  1. syah..kalau harga baru set ni brape duit? iron SW ada ke

  2. Kalau set baru saya tak sure, susah nak jumpa kat Malaysia. Store2 tertentu jer ada. Maaf sangat.

  3. Hello,

    Nak tanya tentang iron Cleveland CG4 steel shaft tu kalau masih ada. Shaft jenis apa ? NS Pro ke atau Dynamic Gold ? Swing weight brape untuk iron 5 dan 7 ?

    Salam.

  4. Salam bang, maaf lambat reply. ok maaf sekali lagi, set nie dah ada orang beli. Sekarang saya tengah sibuk menyiapkan laman web baru. Jadi perolehan product baru akan dilakukan dalam masa terdekat. Terima kasih. So far just tinggal Nickent 3DX sahaja. Thanks

  5. Ok. Tunggu upload product baru.

  6. Hehe terima kasih for the support. Boleh visit my new site for the slow progress due to Internet Celcom broadband VERY SLOW hehe…tadi pusing satu kuantan nak pg register stremix, satu kuantan tak jumpa agen dia. HAMPA hehe…time takmau banyak ada promosi, time mencari satu pun takder. Adoi hehe

  7. Ape nak dikate..Kuantan oh Kuantan ! Last Sunday pegi kenduri kawin kat Kem Briged Utara Galing, balik ari je dari KL. Hujan..singgah Maran ingat nak main golf..hujan gak! Nanti bila dah ada website baru..bagi tau le!

  8. Hehe…em kenapa tak call, kalau call mana tau ada masa tee off sekali hehe…em no problem, saya pun tengh register stremix. Sebelum nie pakai broadband, memang slow and lmbab. Banyak keje tergendala. Isyaallah. Kalau siap nanti saya info. Thanks for the support.

  9. Takde lagi ke stok Cleveland set?

  10. Ada bang, saya baru dapat stock Cleveland cg4 graphite. Abang boleh refer this link, my new proshop =) :

    http://www.proshop.malaysiangolfer.com/index.php?route=product/product&path=36&product_id=55

    Kalau abang berminat info yer…memang rezeki abang. Anyway thanks and happy golfing.

  11. graphite x nak la….saya dh biasa steel

  12. Kalau steel saya ada Callaway X18R, Nike Pro Blade dan Mizuno MP60. All still good condition…Yang Callaway tue brand new…

  13. NI berangan macam Vijay Singh…
    so nk pakai Cleveland je…
    Driver dh ada Cleveland Hibore…

  14. Hehe bagus la tue,saya pun peminat Vijay hehe…cuma badan tak sebesar dia hehehe…wah! Nie boleh la join Cleveland fan club hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: